Eesti Kardispordi uudised

Marko Asmer: “Eesti kardisporti hävitatakse.”

Marko Asmer on sügavalt nördinud hetke olukorra üle Eesti kardispordis. Eesti läbi aegade ühe parema kardi- ja ringrajasportlase sõnutsi ei süveneta EAL volinike tasandil probleemi olemusse piisavalt:

“Juhtkonnal on täiesti vabad käed teha spordi juhtimisega seda, mis nad iganes heaks arvavad. Küsimus pole ainult võistlusklassides või kalendris või muus säärases. Hetkel on kardispordi juhtimisest kõrvale jäetud tervikuna terve kardikogukond. Volinike kogu aga laiutab käsi ja ütleb, et kõik on õiguspärane,” ütleb Asmer.

“Seal on targad ja kogemustega inimesed, kes peaks ometi mõistma, millist kahju tekitab senise kardispordi hävitamine.”

Eesti kardikogukonna poolt EAL-le saadetud pöördumisele, kus paluti EAL volinike kogul küsimusega koheselt tegeleda, kirjutas alla ka Asmer ise.

Fotol koos hoolealuse Jüri Vipsiga läinud nädalavahetuse Bahreini GP-l (Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool).