Eesti Kardispordi uudised

WSK Final Cup eelsõidud sõidetud, ees ootavad eelfinaalid

Täna Adria kardirajal Itaalias sõidetud WSK Final Cup’i eelsõidud määrasid lõplikult kohad homme sõidetavatesse eelfinaalidesse. Klassis KZ2 võistlev Markus Kajak oli täna kummaski eelsõidus neljas, mis kindlustas talle eelfinaali koha teises stardireas. Kajaku eesmärgiks on püüda lõpparvestuse poodiumikohta ning see on hetkeseisu arvestades igati reaalne.

Klassis OK-Junior võistlev Mark Dubnitski oli tänastes eelsõitudes vastavalt kohtadelt 13., 11. ja 15. Kokkuvõttes tähendab see homsesse eelfinaali kohta 9. stardireas.

Klassis Mini oli WSK Final Cup’l stardis kolm noort Eesti kardisõitjat. Kuna homme pääseb starti 68 kiiremat sõitjat, siis nende jaoks sai võistlus tänasega läbi. Lõpparvestuse parimana lõpetas võistluse Meryl Peldes 85. kohal, Tanel Karu oli 106. ning vigastuse tõttu täna startida mitte saanud Nikita Ljubimov 125. kohal.

Fotol Markus Kajak. Foto: LRN Photo