Eesti Kardispordi uudised

WSK Final Cup ajasõidud sõidetud. Kajak näitas 8. aega

Adria kardirajal sel nädalavahetusel sõidetava WSK Final Cup’i ajasõidus sõitis klassis KZ2 võistlev Markus Kajak välja 8. aja. Esimese eelsõidu lõpetas ta 4. kohal, kaotades ülimalt tasavägise sõidu võitjale vaid 0,7 sekundiga.

“Varu oli kindlasti rohkem täna, nii kvalifikatsioonis kui eelsõidus, ent kahjuks enda poolt tehtud vead karistasid mind kõige rohkem,” ütles Kajak esimese võistluspäeva lõpus. “Homme on uus päev ning võimalus asuda rünnakule. Poodiumikoht on jätkuvalt reaalne.”

Klassis OK-Junior võistlev Mark Dubnitski sõitis ajasõidus välja 42. aja. Esimeses eelsõidus tõusis Dubnitski kahe koha võrra ja teises kolm, lõpetades sõidud vastavalt 12. ja 11. postsioonil.

Pisemas võistlusklassis Mini rajal olnud 3 eestlasest oli ajasõitude kiireim Meryl Peldes (89. koht), kusjuures Tanel Karu kaotus Peldesele oli ajasõidus aga vaid 0,001 sekundit. Ühte oma esimestest välisvõistlustest kaasa tegev Nikita Ljubimov näitas 122. aega. Tänaste eelsõitude parimateks tulemusteks jäid vastavalt 22., 24. ja 34. koht.

Homme jätkuvad Adria kardirajal WSK Final Cup’i eelsõidud.

Fotol Markus Kajak. Foto: LRN Photo