Eesti Kardispordi uudised

WSK Euro Series’l edukas laupäev seljataga

Täna jätkusid Itaalias Lonato kardirajal WSK Euro Series võistlussarja esimese etapi eelsõidud. Kiireimas klassis KZ2 võistlevad Markus Kajak ja Kaspar Kallasmaa tagasid oma esitustega eelsõitudes vastavalt 17. ja 23. stardikoha homsetesse eelfinaalidesse.

Markus Kajaku kommentaar pärast laupäevast võistluspäeva: “Edukas päev, õppisin iga sõiduga midagi uut ning suutsin mõlemas eelsõidus mõne koha tõusta. Homses B-eelfinaal stardin 17. koha pealt ning esimesed 17 pääsevad finaali. Vihmaga mul kahjuks kogemus puudub uue klassiga, kuid annan sellegipoolest maksimumi.”

Kaspar Kallasmaa kommentaar pärast tänast: “Tänases eelsõidus tundsin ennast kindlamalt, sain hoogu paremaks ja tõusin esimeses sõidus 7 koha võrra. Viimases eelsõidus sain esistange karistuse, mis jättis eelfinaali kehva stardikoha.Homme stardin 23. kohalt A-eelfinaali ja panen vihmasõidus kõik oskused letti.”

Pühapäeval sõidetakse A- ja B-eelfinaali ning finaal, mis algavad Eesti aja järgi vastavalt kell 13:00. 13:20 ja 16:20. 

Otseülekannet on võimalik jälgida siit: https://bit.ly/2OFgKQA

Foto: www.wsk.it