Eesti Kardispordi uudised

Eestlased WSK Euro Series stardis

Itaalias Lonato kardirajal stardib sel nädalavahetusel 3-etapilise WSK Euro Seriesi esimene osavõistlus. Eestlased on seekord esindatud vaid kuninglikus KZ2-klassis, kus starti tulevad kogenud Kaspar Kallasmaa ja alles oma teist osavõistlust antud klassis kaasa tegev Markus Kajak. 

Kokku ca 270 osavõistlejaga WSK Euro Series sarja on end üles andnud maailma kardispordi koorekiht. KZ2-klassis stardib pühapäevast finaalikohta jahtima 60 võistlejat.

Tänaste kvalifikatsiooniaegade põhjal oli Kajak 39. ja Kallasmaa 52. kohal. Samuti täna sõidetud esimeses eelsõidu lõpetas Kajak 20. ja Kallasmaa 23. kohal.

Kaspar Kallasmaa kommentaar pärast tänaseid sessioone WSK Euro Series esimesel etapil: “Sel aastal on minu jaoks tegemist esimese treeninglaagri ja teise võistlusega. Eks soovida annab füüsiline vorm ja oleme rajal uue tootja raamiga. Hetkel on veidi kohanemisraskusi selle raamiga. Eks nädalavahetusel lubas vihma ja nagu suured F1 sõitjad on öelnud: vihm on kõige võrdsustaja.”

KZ2-klassis alles oma esimese samme tegev Markus Kajak: “Kindlasti on uus KZ2-klass raske ning aeganõudev harjuda, kuid õpin iga sessiooniga ning teen sõidus aina vähem vigu. Homme ootab kaks eelsõitu, ning pühapäeval eelfinaalid ning vihm, mis annab alati võimalusi. Annan endast maksimumi järgnevatel päevadel!”

Võistlussessioonidele on live-pildis võimalik kaasa elada: http://www.wskarting.it/live_streaming.asp?s=WSK_Euro

Edu meie poistele!

Foto: LRN Photo