Eesti Kardispordi uudised

Sten Dorian Piirimägi võitis Beneluxi meistritiitli klassis Super Shifter

17.-19. augustil peeti 4. ja viimane Benelux-i IAME kardisarja etapp Ostricourtis, Prantsusmaal. Kõige võmsamas, 6-käigulises Super Shifter klassis juhtis sarja enne viimast etappi Sten Dorian Piirimägi. Stenile oli see esmane tutvus suhteliselt spetsiifilise ja keerulise rajaga. Kui esimeste treeningutega sai pigem rada õpitud, siis juba enne ajasõitu oli Steni hoog suurepärane ja ajasõidu võit ei üllatanud enam kedagi. Eelsõitude võidud kindlustasid juba tiitlivõidu, nii et finaali läks Sten puhtalt nautima. Kui peakonkurent, väga kogenud Cristof Huibers Belgiast veidi parema esimese ringiga ette sai siis Sten liigseid riske enam ei võtnud ja ületas finišijoone 0.1 sekundit tagapool teisena.

Tegemist oli ilusa lisaga IAME International Open-i ja IAME Euro seeria kahele etapivõidule sel hooajal.

Uudis lisatud: 21.08.2018